Великдень-2018: рецепт вершкової паски з цукатами Великдень-2018: рецепт вершкової паски з цукатами shutterstock 1037107084 918x590 750x350

02

Апр
2018

Великдень-2018: рецепт вершкової паски з цукатами

Сообщение от :Marison travel/ 0


Окрім традиційного великоднього хлібу, а також королеви стола — сирної піраміди, існує безліч простіших страв, з якими впорається кожна хазяйка. Одна з таких — вершкова паска, яку можна викласти у звичайну форму для кексу.

Інгредієнти:

0,5 свіжого сиру, 250 г цукатів або кольорового мармеладу, 1 склянка вершків, 3 яйця, ),5 склянки цукру, сік половини лимона, 1 чайна ложка ванільного цукру.

Приготування:

  1. Фруктовий мармелад (якщо ви вибрали його, а не цукати) подрібнити. М’який сир протерти через часте сито. Додати до сиру шматочки мармеладу (або цукати) та лимонний сік.
  2. Яйця трохи збити з цукром, але не до білої піни. Додати ванільний цукор та вершки. Поставити на водну баню та слабкий вогонь. Варити, ретельно перемішуючи, доки не загусне.
  3. Заварену масу ще гарячою влити в сирну суміш і добре вимішати.
  4. Форму для кексів або традиційну піраміду для сирної паски вкрити двошаровою марлею. Викласти майбутню паску в форму, вкрити кінцями, що звисають, та поставити під важіль у холодильник на ніч.
  5. Готову паску перевернути на таріль, прикрасити ягідним джемом, марципанами або цукатами.

 

  1. Великдень-2018: рецепт вершкової паски з цукатами Великдень-2018: рецепт вершкової паски з цукатами shutterstock 796680268

    Фото: Shutterstock

 

Ваш помощник в подборе тура  MARISON TRAVEL

(050) 396-94-66

Великдень-2018: рецепт вершкової паски з цукатами was last modified: Апрель 2nd, 2018 by Marison travel

Оставьте свой комментарий

Введите комментарий.
Пожалуйста, введите Ваше имя.
Пожалуйста, введите Ваш адрес электронной почты.
Пожалуйста, введите действительный адрес электронной почты.